piątek, 13 marca 2015

Sałatka z komosy, pieczarek i kolendry


Do przygotowania sałatki (ok 4 porcje) potrzebujemy:

- 500g pieczarek
- komosę (użyłam resztek już wcześniej ugotowanej w wodzie komosy)

- kolendrę
- sól, pieprz

Pieczarki umyć, obrać i pokroić w cienkie plasterki. Całość podsmazyć na patelni bez dodatku tłuszczu. Dodać komosę i posiekaną kolendrę. Wymieszać i doprawic do smaku.
Można jeść na ciepło i na zimno.



Wielki Post 2015 Wiosenny detoks

4 komentarze:

  1. wygląda rewelacyjnie nie wiem weganką ale chętnie zjadłabym taką sałatkę:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale rewelacyjna sałatka. Jak dla mnie bomba :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda super :) Czasem kusimy się na pieczarki :P

    OdpowiedzUsuń