Idealny sposób na zagospodarowanie resztek szynki, sera i chleba! Do tego pysznie chrupiący.
potrzebujemy:
- 1 żółtko
- żółty ser
- szynkę
- 50-60g miękkiego masła
Ser i szynkę kroimy na małą kostkę.
W misce łączymy masło z jednym żółtkiem.
Całość musi tworzyć jednolitą masę.
Wszystkie składniki ze sobą łączymy.
Powstałą pastą z masła, sera i szynki smarujemy kanapki.
Pieczemy ok 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni.
Pyszny sposób na śniadanko! Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńSUPER DODATEK DO WIELU DAŃ:POLECAM TEZ MOJE TOSTY Z CUKINIĄ-NP DO DAŃ Z GRILLA:
OdpowiedzUsuńPOZDRAWIAM
http://gotujenacodzien.blogspot.com/2014/07/tosty-z-cukinia-na-grilla.html
Wow, mega apetyczne :)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł. Kanapeczki wyglądają pysznie :-)
OdpowiedzUsuń